Workshop από το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» για τη μεσσηνιακή κουζίνα
Σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας με επίκεντρο τη μεσσηνιακή κουζίνα στην Καλαμάτα.
Ανέβηκε στις 25/11/2018 20:36
Περισσότερα επεισόδια
Επιστροφή φόρου: συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ από τις 20 Απριλίου
Πρόστιμα 1,5 εκ. ευρώ επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις για παραπλάνηση καταναλωτών....
Lamda Development: Εντυπωσιακή κερδοφορία του ομίλου
Εξαιρετικά υψηλές οι οικονομικές επιδόσεις από τον όμιλο Lamda Development.
Σύνοδος Κορυφής: Το ιταλικό σχέδιο για την ανόρθωση της ευρωπαϊκής οικονομίας
Σειρά προτάσεων έκανε ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών για την ανόρθωση της...
Ευρωβαρόμετρο: Η φτώχεια η πρώτη ανησυχία των Ευρωπαίων
Οι κορυφαίες ανησυχίες των Ευρωπαίων λίγους μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές....
Ελαιόλαδο: Είδος πολυτελείας για το ελληνικό νοικοκυριό
Στα ύψη οι τιμές του ελαιόλαδου στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να το κάνει...
“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα
Ποιο το διάστημα που θα είναι σε ισχύ το “Καλάθι των νονών”. Ποιες οι...