Κατερίνα και Νότης: Η αποχώρηση

Τρίτη 26/06/18 14:36

Κατερίνα και Νότης: Η αποχώρησηΗ Κατερίνα και ο Νότης μπορεί να μπήκαν στο παιχνίδι ως ζευγάρι, αλλά σύντομα πήραν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας σε όλο το παιχνίδι την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

Ο Νότης με την Κατερίνα δεν έχουν καλές σχέσεις και δεν θα μπορούσαν να αποφασίσουν από μόνοι τους ποιος από τους δύο θα μείνει στο παιχνίδι αν αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Έτσι, και οι δύο αποφάσισαν να πιάσουν τους συμπαίκτες τους και να τους εκμυστηρευτούν τι συμβαίνει. Την αρχή έκανε η Κατερίνα όταν μίλησε με την Άννυ. Δυστυχώς για την Κατερίνα, η Άννυ ανήκει στην παρέα με τον Γιάννη, τη Μικαέλα, τη Νάνσυ και τον Σωτήρη που έχουν έρθει κοντά με τον Νότη, οπότε η συζήτηση δεν πήγε τόσο καλά. Η Κατερίνα δεν κατάφερε να πάρει την Άννυ με το μέρος της. Ο Νότης από την άλλη, έκανε μία αντίστοιχη συζήτηση με τον Γιάννη και τον Σωτήρη.

Τελικά, στην ψηφοφορία, πράγματι αποκαλύφθηκε ο Νότης και η Κατερίνα και εφόσον δεν μπορούσαν να πάρουν οι ίδιοι την απόφαση, ψήφισαν οι συμπαίκτες τους. Η Κατερίνα αποχώρησε με 6 αρνητικές ψήφος, έναντι του Νότη που πήρε τρεις.