Αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Μικαέλα, ο Γιάννης ζητά από την Άννυ να είναι μαζί

Πέμπτη 21/06/18 18:05

Αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Μικαέλα, ο Γιάννης ζητά από την Άννυ να είναι μαζίΟ Γιάννης ισχυριζόταν τόσο καιρό ότι «παίζει το παιχνίδι» ως επιχείρημα για την στενή του επαφή με την Άννυ, αλλά μόλις η Μικαέλα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, έτρεξε στην Άννυ για να της εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Σε ραντεβού που βγήκα οι δυο τους της είπε χαρακτηριστικά ότι θα δικαιωθεί μετά το παιχνίδι και παρά τον πρόσφατο χωρισμό του, έχει αισθήματα με την Άννυ.

Το ίδιο είπε και μπροστά στην κάμερα, μη αφήνοντας καμία αμφιβολία για το πώς νιώθει.

Έπειτα από τη συζήτηση που είχαν οι δυο τους, όπου έδωσαν και το πρώτο τους φιλί, ήταν σαν να απελευθερώθηκαν και άρχισαν να είναι ακόμα πιο διαχυτικοί μπροστά στην κάμερα.

Κάπως έτσι, η Μικαέλα είδε τον Γιάννη μέσα στην πισίνα να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται συνέχεια. Φυσικά, η Μικαέλα ενοχλήθηκε αρκετά από την συμπεριφορά τους, αλλά κατάφερε να κρατήσει μία ψύχραιμη στάση.

«Είδα έναν άλλον χαρακτήρα εδώ μέσα. […] Βλέπω κάποια πράγματα και πέφτω από τα σύννεφα και δείχνουν το επίπεδό τους με αυτό που κάνουν», αρκέστηκε να πει μπροστά στην κάμερα η Μικαέλα.