Το ξέσπασμα της Άννυ απέναντι στον Γιάννη

Τρίτη 19/06/18 14:56

Το ξέσπασμα της Άννυ απέναντι στον ΓιάννηΚανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι γίνεται ανάμεσα στην Άννυ και τον Γιάννη, τον σύντροφο της Μικαέλας, που από τη μία έχουν γίνει αυτοκόλλητοι και από της άλλη ισχυρίζονται και οι δύο ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής τους.

Ένα περιστατικό έρχεται να μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα μεταξύ τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, της Δευτέρας, οι δυο τους βρέθηκαν για ουζάκι δίπλα στην θάλασσα και ξεκίνησαν να συζητούν. Ο Γιάννης ζήτησε από την Άννυ να μην είναι διαχυτική με άλλους άντρες, επικαλούμενος τη μεταξύ τους σχέση.

Η Άννυ από την πλευρά της, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την στάση του Γιάννη και από το γεγονός ότι εκείνος της ζητάει κάτι που ο ίδιος δεν μπορεί να τηρήσει, αφού συνέχεια προσεγγίζει και άλλες κοπέλες!

Στη συνέχεια, αφού ο Γιάννης της εξομολογήθηκε ότι η Άννα, η νέα παίκτρια του έκανε μασάζ, η Άννυ φαίνεται να εκνευρίζεται και να του αδειάζει το ποτήρι με το νερό στο κεφάλι λέγοντάς του: «Δεν υπάρχεις ρε φίλε».

Βέβαια, προηγουμένως είχε πει μπροστά στην κάμερα ότι το μασάζ που έκανε η Άννα στον Γιάννη δεν ήταν κάτι που την ενόχλησε πραγματικά, αλλά ήθελε να αφήσει τον Γιάννη να νομίζει ότι εκείνος κάνει το παιχνίδι.

Στρατηγική ή πραγματικότητα;;

Θα μάθουμε πολύ σύντομα!