Ο πρώτος χωρισμός του Game of Love

Τρίτη 12/06/18 13:31

Ο πρώτος χωρισμός του Game of LoveΑν και μετρούν μόνο λίγες μέρες στο παιχνίδι ο Νότης και η Κατερίνα, δεν αποδείχθηκαν και τόσο δυνατό ζευγάρι, αφού ήρθε ρήξη στην σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα έστειλε μήνυμα στον Νότη, να βρεθούν από κοντά για να συζητήσουν, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είχε ήδη αποφασίσει να χωρίσει μαζί της.

Έπειτα από μία έντονη λογομαχία, και χωρίς να φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για όλη αυτή την ένταση το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους στο παιχνίδι, αλλά και στη ζωή.

Έπειτα από 3,5 μήνες μαζί, ο Νότης με την Κατερίνα αποφάσισαν ότι δεν ταιριάζουν καθόλου και ότι τώρα βλέπουν πραγματικά ο ένας τον άλλον.

«Μπήκε μόνο για την πάρτη του αυτός», δήλωσε η Κατερίνα στην κάμερα, ενώ τον κατηγόρησε ότι σε συζήτηση που είχαν κάνει εκτός κάμερας, ο Νότης της είχε πει ότι εκείνος θα μείνει στο παιχνίδι γιατί είναι πιο αγαπητός στο κοινό.

«Μου είπες, εσύ θα φύγεις γιατί εγώ είμαι Κύπριος και είμαι πιο αγαπητός στο κοινό», είπε η ίδια.

Αν και το ζευγάρι είχε μεγάλη ένταση, το ίδιο βράδυ στο beach party που έγινε, η Κατερίνα δεν φάνηκε ιδιαιτέρως  στεναχωρημένη. Αντίθετα, δείχνει να είναι σε καλή διάθεση και να χορεύει.