Ένταση με την Μαρίνα

Τρίτη 05/06/18 16:53

Ένταση με την ΜαρίναΔύσκολες στιγμές για την Μαρίνα, την single παίκτρια του Game of Love, η οποία μετά την τελευταία αποχώρηση που έφυγε ο Μάνος, αντιμετωπίζει την οργή των υπόλοιπων παικτών.

Συγκεκριμένη η καλή μέρα ΔΕΝ φάνηκε από το πρωί, που η Μαρίνα πήγε σε διαφορετικά δωμάτια για να ξυπνήσει τους παίκτες. Πρώτοι, ο Παναγιώτης και η Στέλλα, που πλέον λένε ανοιχτά ότι είναι ζευγάρι, άρχισαν να μιλούν προσβλητικά στην Μαρίνα, όπως να την αποκαλούν «βλαχόφατσα» και «ύπουλη».

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο λόγος που το έκαναν είναι επειδή πήγαινε στους καινούριους παίκτες και τους έλεγε ότι ο Παναγιώτης με την Στέλλα είναι ζευγάρι. Για αντίστοιχο λόγο, ψυχράνθηκε και με τον Δημήτρη, ο οποίος όπως της είπε εκείνη φταίει που έφυγε ο Μάνος και έμεινε η Άννυ. Ενώ, την κατηγόρησε ότι πηγαίνει και λέει στους νέους παίκτες ποιοι είναι ζευγάρια και ποιοι όχι. Επιπλέον, τόσο ο Παναγιώτης με την Στέλλα, όσο και ο Δημήτρης θεωρούν περίεργο που η Μαρίνα είχε πρόβλημα με την Νάνσυ, ενώ τώρα είναι κολλητές.

Στο πλευρό της Μαρίνας στάθηκε ο Σωτήρης, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει κανέναν να κλαίει και την υπερασπίστηκε στον Παναγιώτη, ο οποίος είναι ανένδοτος!