Οι πρώτες αποχωρήσεις στο The Game Of Love

Παρασκευή 18/05/18 14:13

Οι πρώτες αποχωρήσεις στο Game Of LoveΑφού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εβδομάδα του Game of Love, οι παίκτες κλήθηκαν από τον Χάρη Χριστόπουλο να ψηφίσουν και πάλι. Αυτή την φορά έπρεπε να ψηφίσουν 2 παίκτες, έναν άντρα και μία γυναίκα, που θεωρούν ότι είναι single και δύο παίκτες που υποψιάζονται ότι είναι ζευγάρι.

Μπορεί στην πρώτη ψηφοφορία να μην είχαν πέσει μέσα, αλλά αυτή την φορά είχαν 100% επιτυχία, αφού κατάφεραν να αποκαλύψουν τόσο του single, όσο και ένα ζευγάρι.

Ο Βασίλης και η Μαρίνα, ήταν οι singles που δεν κατάφεραν να κρύψουν την ταυτότητά τους, ενώ η Αγγελική με τον Δημήτρη, το ζευγάρι.

Οι παίκτες ψήφισαν με δεύτερη ψηφοφορία να παραμείνει στο παιχνίδι η Μαρίνα, ενώ η Αγγελική με συνοπτικές διαδικασίες πήρε την κατάσταση στα χέρια της και είπε ότι θέλει να αποχωρήσει εκείνη και να μείνει ο σύντροφός της.

Δες πώς διαμορφώθηκαν οι πόντοι των παικτών έπειτα από την ψηφοφορία.

Οι πρώτες αποχωρήσεις στο Game Of Love


Όσο οι παίκτες και τα ζευγάρια αποκαλύπτονται και οι υποψίες γίνονται πιο έντονα, οι παίκτες θα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση και θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συμπαικτών τους!

Την Δευτέρα, το νέο επεισόδιο, θα έχει πολλές νέες προκλήσεις!