The Game Of Love: Μάθε πώς παίζεται το παιχνίδι του έρωτα!

Παρασκευή 04/05/18 15:55

THE GAME OF LOVEΜπορεί ο έρωτας να μην έχει κανόνες και όρια, αλλά το game of Love, το παιχνίδι των προκλήσεων και των ανατροπών έχει ορισμένους βασικούς κανονισμούς που πρέπει να ακολουθούν τα ζευγάρια και οι singles για να κερδίσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Ας δούμε πώς παίζεται το παιχνίδι του έρωτα!
Κάθε παίκτης ξεκινάει με 500 πόντους στο ατομικό του ταμείο το οποίο αυξάνεται αν μαντέψει σωστά στις ψηφοφορίες.


ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Η αποχώρηση γίνεται στην ολοκλήρωση των ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
Η διαδικασία είναι ως εξής:
1. Οι παίκτες καλούνται να ψηφίσουν ποιοι θεωρούν ότι είναι ζευγάρι. Προσοχή δεν τους ζητάμε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι που είναι ζευγάρι αλλά δύο άτομα που είναι ζευγάρι.
2 Ακολουθεί η ψηφοφορία, μυστική.
3. Κ στη συνέχεια η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στην οποία ο Χάρης ανακοινώνει τα αποτελέσματα και ζητάει από τα 2 άτομα που έχουν ψηφιστεί ως ζευγάρι κατά πλειοψηφία να σηκωθούν κ να σταθούν δίπλα του.
4. Τους ρωτάει αν έχουν έρθει στο παιχνίδι ως ζευγάρι.
5. Αν απαντήσουν θετικά τότε πρέπει να ανακοινώσουν στον Χάρη ποιος από τους 2 θα φύγει.
Το ένα μέλος του ζευγαριού φεύγει κ το άλλο συνεχίζει για να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Φυσικά η ταυτότητα του έχει αποκαλυφθεί.
Τα ατομικά τους ταμεία μηδενίζονται και το ποσό μοιράζεται στους παίκτες που έχουν μαντέψει σωστά.
6. Αν απαντήσουν αρνητικά τότε επιστρέφουν στις θέσεις τους κ δεν έχουμε αποχώρηση.

Η παραγωγή μπορεί, όμως, να ζητήσει από τους παίκτες να μαντέψουν ποιοι είναι singles. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθείται η διαδικασία που έχει περιγραφεί παραπάνω για τα ζευγάρια μέχρι το σημείο που ζητάει να σηκωθούν τα δύο άτομα που έχουν ψηφιστεί κατά πλειοψηφία.
Μετά τα βήματα είναι ως εξής:
1. Αν είναι και οι δύο singles τότε το επιβεβαιώνουν στον Χάρη κ ακολουθεί νέα ανοιχτή ψηφοφορία στην οποία οι υπόλοιποι παίκτες ψηφίζουν ποιος από τους δύο θα φύγει από το παιχνίδι.
Ο άλλος συνεχίζει για να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.
Τα ατομικά  ταμεία κ των 2 μηδενίζονται και το ποσό μοιράζεται στους παίκτες που έχουν μαντέψει σωστά.
2.Αν ένας από τους δύο δεν είναι single ή κ οι δύο, τότε ο Χάρης ανακοινώνει ότι δεν είναι singles κ επιστρέφουν στη θέση τους, χωρίς να δοθούν  φυσικά στοιχεία για την ταυτότητα τους. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε αποχώρηση.