Η απάντηση της Ιουλίας Καλλιμάνη για το περιστατικό με τον θαμώνα στα μπουζούκια: "Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που την επόμενη ημέρα πήγα να πέσω από τα σκαλιά του σπιτιού μου"
Παντελής Βλαχόπουλος: "Οι γυναίκες αθλητικογράφοι πέρασαν δύσκολα, δεν τις αποδέχονταν οι άντρες και υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα"
Κατερίνα Καραβάτου: "Έχω κάποια ιατρικά θέματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα επεμβατικό στο πρόσωπο μου. Ούτε μπότοξ"
Αργύρης Αγγέλου: "Αφού έκανα το "ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5" ο μπαμπάς μου με φώναζε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα για να δουλέψω στο μανάβικο. Εννοείται πως πήγαινα πάντα."
Φάνσι Τζέιμς: Μιλάει για τις ενδυματολογικές επιλογές της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, την Ελλάδα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό