ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΤ1 ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ 2.000 ΕΥΡΩ
Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1. Και αυτή την εβδομάδα η εκπομπή «Κάτι Ψήνεται» παραμένει στη Θεσσαλονίκη! Εκεί, πέντε νέοι παίκτες μας περιμένουν για να μαγειρέψουν και να κερδίζουν 2.000 ευρώ!
Λίγα λόγια για το παιχνίδι
Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!
Οι κανόνες
Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.
Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων
που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ!
Δευτέρα 4 Μαρτίου
Ελένη, 25 ετών
Η Ελένη είναι απόφοιτος οδοντιατρικής. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στην ενδοδοντολογία. Αγαπάει τη μαγειρική και προσπαθεί να μαγειρεύει κάθε μέρα. Δεν τις αρέσουν οι παραδοσιακές γεύσεις και συνεχεία ψάχνει πρωτότυπες συνταγές τις όποιες, όμως, αλλάζει. Πιστεύει ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, όπως, επίσης, πιστεύει ότι είναι και πολύ καλή ζωγράφος αφού σχεδιάζει πορτραίτα διάσημων ηθοποιών και διάφορους χαρακτήρες ταινιών.
Τρίτη 5 Μαρτίου
Βασίλης, 26 ετών
Ο Βασίλης είναι ένας ευχάριστος χαρακτήρας που προτιμά να κάνει τους άλλους να διασκεδάζουν και να χαμογελούν. Το πιο βασικό χαρακτηριστικό του είναι η επικοινωνία, γεγονός που τον έχει κάνει να στραφεί επαγγελματικά στις πωλήσεις. Έχει άνεση και υπομονή όταν μιλάει με τους πελάτες και καταφέρνει να υποστηρίζει ταυτόχρονα τόσο το συμφέρον του πελάτη όσο και το συμφέρον της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Αυτή τη περίοδο απασχολείται στον τομέα πωλήσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά προκειμένου να παραμένει σταθερός στο βάρος του γυμνάζεται τακτικά μέσα στην εβδομάδα.
Τετάρτη 6 Μαρτίου
Βασιλική, 27 ετών
Η Βασιλική έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 9 χρόνια ζει στην Κρήτη. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Έμαθε να μαγειρεύει όταν ήταν φοιτήτρια, γιατί δεν ήθελε να τρώει συνεχεία έτοιμο φαγητό. Από μικρή είχε επαφή με την κουζίνα μιας και οι γονείς της έχουν μια εποχιακή πιτσαρία στη Χαλκιδική. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ήρεμη δύναμη με πολύ υπομονή. Η Βασιλική ασχολείται σχεδόν δέκα χρόνια με το βόλεϊ και τους παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.
Πέμπτη 7 Μαρτίου
Χάρης, 39 ετών
Ο Χάρης είναι ανοιχτός στις προκλήσεις και τις καινούριες εμπειρίες. Αγαπημένη του ασχολία είναι το web radio στο οποίο «κάνει πρόγραμμα» για τους λίγους αλλά «πιστούς» ακροατές του. Αυτή την περίοδο δεν εργάζεται. Από την καθημερινότητά του δεν παραλείπει ποτέ μια βόλτα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης με τον σκύλο του κάθε πρωί.
Παρασκευή 8 Μαρτίου
Νατάσα, 42 ετών
Η Νατάσα είναι από την Κρήτη. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε πριν από 20 χρόνια για σπουδές κεραμικής, γνώρισε τον άντρα της και έκτοτε ζουν μαζί. Σήμερα, έχουν και μια κόρη που είναι 9 ετών. Το επάγγελμα του κεραμοποιού δεν το εξάσκησε ποτέ. Επί χρόνια έκανε ραδιόφωνο σε τοπικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης αλλά τελικά κατέληξε να ασχοληθεί με τα μεσιτικά. Γνωρίζει όλα τα κατατόπια και τις περιοχές της πόλης. Είναι δραστήρια και επικοινωνιακή και πολυλογού. Αθλείται όταν βρίσκει χρόνο.
#KatiPsinetai
www.antenna.gr/katipsinetai
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form
Συντελεστές:
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Σακελλαρίου
Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
Αρχισυνταξία: Χρύσα Ζορκάδη
Κείμενα: Νίκος Ζαχαριάδης
Σχολιασμός – Περιγραφή: Γιώργος Χατζηπαύλου
Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων