ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΪΜΗ

Είκοσι γυναίκες που παραστράτησαν ή εγκλημάτισαν καταλήγουν στις πρότυπες φυλακές του Καλάμου, όπου ένας ψυχολόγος-εγκληματολόγος βάζει σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό σχέδιο για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος.

Η σκληρή διευθύντρια της σχολής μισεί θανάσιμα τον ψυχολόγο σε βαθμό τρελού πάθους. ‘Ομως δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση. Θα βάλει λοιπόν τα δυνατά της για να κάνει τη ζωή του – και τη ζωή των κρατουμένων – αληθινή κόλαση.

2ος χρόνος: Ολα αλλάζουν στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Μήτσου Παυλάτου και της Μελίτας Μιχαήλ. Στη φυλακή κυριαρχεί πλήρης αναρχία. Η διευθύντρια Ρωξάνη Ντάνου Κουλουμπή βάζει μπροστά το απόλυτο σχέδιο κατάχρησης των ταμείων και διάλυσης των φυλακών.

Ο Μήτσος και η Μελίτα ζουν σαν φυγάδες και κάνουν διάφορες δουλειές για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Κινδυνεύουν να συλληφθούν και να οδηγηθούν ο καθένας σε διαφορετική φυλακή. Ετσι ξεκινά η απόλυτη περιπέτεια για το παράνομο ζευγάρι.

Ενα θρίλερ γίνεται η ζωή των δύο ηρώων, κι όσο ο κλοιός σφίγγει γύρω τους, τόσο η αγάπη τους θεριεύει....


Σκηνοθεσία: Ρήγας Αλέξανδρος
Σενάριο: Ρήγας Αλέξανδρος, Αποστόλου Δημήτρης
Παραγωγή: ENA RPODUCTION
Πρωταγωνιστές: Σεργιανόπουλος Νίκος, Παπακωνσταντίνου Μίρκα, Διαβάτη Χρυσούλα, Κοκκινοπούλου Φαίη, Πιτσούλη Πηνελόπη, Μποστατζόγλου Γιάννης, Παπουτσή Τζέση, Κανελοπούλου Μαρία κ.α.