Career Fair.4all 2019

Δευτέρα 22/04/19 19:01

Career Fair.4all 2019Την Τετάρτη 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Το Career Fair.4all, η Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία. Διοργανωτές ήταν η ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr, ενώ υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ΑΝΤ1.

Το Career Fair.4all, επιδιώκει τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ ατόμων με αναπηρία. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2000 συναντήσεις και περισσότερα από 500 άτομα με αναπηρία έχουν αλληλεπιδράσει με πάνω από 30 επιχειρήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και του εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εταιρείες και υποψήφιοι εργαζόμενοι με κάποια μορφή αναπηρίας είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν. Η κάθε εταιρεία είχε το περίπτερό της, στο οποίο δέχτηκε τους συμμετέχοντες και συζήτησε θέματα και προοπτικές εργασίας. Βασικός άξονας του Career Fair.4all είναι η προσωπική επαφή των ατόμων με στελέχη εταιρειών και η ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ. Οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν για το νομικό πλαίσιο, τη δημιουργία ενός σωστού βιογραφικού , τους τρόπους εξέλιξης των δεξιοτήτων τους και πολλά άλλα.

 Ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Κάνε την Αγάπη Πράξη» αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στοχεύει σε ενέργειες και υποστηρίζει έμπρακτα δράσεις με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.

Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας

Career Fair.4all 2019 Career Fair.4all 2019