Η πρώτη ασυλία - Τι θα δούμε απόψε στο Nomads

Δευτέρα 27/11/17 13:58

2711 Asylia

Το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας αλλάζει τα δεδομένα μεταξύ των Νομάδων. Αφού έκαψε τα λάβαρα των Ομάδων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε την εκκίνηση στο πρώτο αγώνισμα ατομικής επικράτειας, τονίζοντας παράλληλα ότι: «Ο νικητής θα απολαύσει την ηρεμία του για μια εβδομάδα τουλάχιστον, ο ηττημένος θα είναι υποψήφιος μονομάχος, αλλά αύριο θα ψηφίσετε και για τον δεύτερο υποψήφιο μονομάχο! Αυτό θα επαναληφθεί και την επόμενη μέρα, διότι οι υποψήφιοι μονομάχοι στην αρένα θα είναι τέσσερις! Τους δύο θα τους σώσει το τηλεοπτικό κοινό και οι δύο εναπομείναντες θα μονομαχήσουν!»

Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό ήταν η Δήμητρα Φραντζή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όμως αυτός που τελικά κατάφερε να κερδίσει την παραμονή στη βίλα είναι ο Δημήτρης ΑλεξάνδρουΟ παίκτης που επέλεξε να πάρει μαζί του είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Δες εδώ ολόκληρο το συγκλονιστικό επεισόδιο.

Το αποψινό πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας θα φέρει τους παίκτες να παλεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα είναι τέσσερεις εκ των οποίων δύο θα σωθούν από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι δύο που θα απομείνουν θα παλέψουν την Πέμπτη στην αρένα για την παραμονή στο Nomads.