Νίκη επιτέλους για τους Ωκεανούς!

Τετάρτη 08/11/17 22:24

Στο Αγώνισμα των Αρχηγών με έπαθλο ταξίδι και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND, κέρδισαν οι Νομάδες των Ωκεανών.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, νικητής αρχηγός, μπόρεσε να πάρει μόνο 3 παίκτες από την ομάδα του στο Puerto Princesa το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι της Ασίας και 2ο στον κόσμο. 

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες αγωνίστηκαν ταυτόχρονα, με τους αρχηγούς Κατσινόπουλο και Μαυρίδη να ξεκινούν πρώτοι και τον Κατσινόπουλο να κερδίζει τον πρώτο γύρο.  Στον δεύτερο γύρο, η Δήμητρα έχασε από την Αποστολία Ζώη, γεγονός που έδειξε φανερά να εκνευρίζει τη γυμνάστρια.

Ο τρίτος γύρος έφερε αντιμέτωπους τον Κωνσταντίνο Οροκλό με τον Λευτέρη Παρασκευά, με τον Παρασκευά να επικρατεί, ενώ στον τέταρτο και τελευταίο γύρο η Όλγα Πηλιάκη κέρδισε την Μαντώ Γαστεράτου

Ξεκινώντας έπρεπε να πετάξουν τα ξύλα μπούμερανγκ για να σπάσουν το κιούπι και να πέσει κάτω η μεταλλική ράβδος που βρισκόταν στο εσωτερικό. Μόλις έπαιρναν τη ράβδο έπρεπε να τρέξουν και να περάσουν την πυραμίδα με το δίχτυ και στη συνέχεια να ισορροπήσουν περπατώντας πάνω στις τάβλες, ώστε να φτάσουν στο επόμενο τμήμα του παιχνιδιού. Φτάνοντας στη φωτιά έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη μεταλλική ράβδο ως προέκταση για τον πυρσό που έβρισκαν εκεί. 

Στη συνέχεια άναβαν τον πυρσό και έπρεπε να κάψουν το σκοινί για να πέσει κάτω η σκάλα, που οδηγούσε στο κλειδί για ένα ξύλινο μπαούλο. Μέσα στο μπαούλο υπήρχαν κομμάτια του πύργο παζλ που θα έπρεπε να κατασκευάσουν. Εκείνος που θα τοποθετούσε σωστά τα κομμάτια του πύργου πρώτος ήταν ο νικητής του γύρου. 

arxhgoi