O Λευτέρης Παρασκευάς νικητής μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση

Τετάρτη 08/11/17 08:47

κληρή μάχη στον τελικό του αγωνίσματος κόντρα στον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Οι αθλητές αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία ενώ μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα αντοχής ενάντια στον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο Λευτέρης Παρασκευάς κέρδισε και εξαιρείται από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Αναλυτικά, το αγώνισμα για την ατομική ασυλία διεξήχθη σε 3 στάδια. Στο πρώτο οι παίκτες έπαιξαν ανά ζευγάρια που προέκυψαν μετά από κλήρωση. Οι 3 νικητές και ο 2ος καλύτερος βάσει χρόνου προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Nomadsep2

Οι παίκτες περπάτησαν έχοντας κύβους κάτω από τα πόδια τους. Στη συνέχεια, έπρεπε να περάσουν πάνω από τις ξύλινες δοκούς και να ισορροπήσουν επάνω στην επικλινή ράμπα.

Οι 4 που πήγαν στους ημιτελικούς έπαιξαν ανά ζευγάρια βάσει κλήρωσης στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Εκεί, κρατώντας τα πολύγωνα κομμάτια ενωμένα και ισορροπώντας το μπαλάκι πάνω σε αυτά έπρεπε να περάσουν τα ξύλινα εμπόδια και την τραμπάλα, ώστε να φτάσουν στο τέρμα.

Οι δυο νικητές πέρασαν στον τελικό. Εκεί έπρεπε να ανέβουν στις δυο ειδικές πόρτες και εκείνος που κρατήθηκε για περισσότερη ώρα ήταν ο νικητής που κέρδισε την ατομική ασυλία. 

Οι Βασιλική Μιλλούση, Όλγα Πηλιάκη, Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Κατσινόπουλος και Μιχάλης Ζαμπίδης τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της ψηφοφορίας και εκείνος που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη την Πέμπτη.

Δες το συγκλονιστικό επεισόδιο του Nomads.