Βαρύ κλίμα και συνεχείς εντάσεις στους Νομάδες της Φωτιάς

Παρασκευή 03/11/17 17:49

Για άλλη μια φορά, πριν τη μονομαχία αποχώρησης της Πέμπτης, υπήρξε διαμάχη μεταξύ των κοριτσιών της ομάδας (Χριστίνας Κολέτσα, Μαντώς Γαστεράτου, Αποστολίας Ζώη) και του Γιώργου Μαυρίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος». Ο Γιώργος αντέδρασε αναφερόμενος στην ψηφοφορία της ομάδας, λέγοντας πως όλοι εκτός από εκείνον ψήφισαν την Μαντώ ως «μονομάχο» και συνέχισε: «Είδα ότι παρ'ότι κάνουν παρέα, τα παιδιά ψήφισαν την Μαντώ με μία δικαιολογία τύπου δεν είναι πολύ προσεκτική και πλανάται το βλέμμα της. Είδα τον Μάνο να ψηφίζεται στρατηγικά λόγω σωματότυπου, είδα την Αποστολία να ρίχνει το μπαλάκι στην Νατάσα όταν η Μαντώ και η Χριστίνα ήρθαν τρία τρία. Εγώ έχω στρατηγική;».

Nomads3.11

«Αισθάνομαι ότι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το βράδυ υπάρχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και, ξαφνικά, το πρωί, ερχόμαστε και ο Γιώργος έχει πρόβλημα με την ομάδα. Αυτό είναι ένα παράλληλο σύμπαν, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει μόνος του, γιατί την ώρα που ήμαστε μαζί ή όταν δεν υπάρχουν κάμερες, είναι μια άλλη ατμόσφαιρα. Αυτό το παράλληλο σύμπαν από χθες το βράδυ το έχω τοποθετήσει έξω από τη ζωή μου, τελειώνει για μένα! Δεν θα τρελαθώ εδώ μέσα! Η ζωή είναι έξω, όχι εδώ», ανέφερε με τη σειρά της η Αποστολία Ζώη.

Μετά την ήττα και τη μετέπειτα αποχώρηση της Νατάσας Καλογρίδη, οι Νομάδες της Φωτιάς επέστρεψαν στη βίλα, όπου οι διαξιφισμοί συνεχίστηκαν.