Μία διαφορετική εκδοχή της συνταγής για τα αχνιστά μύδια δείχνει ο σεφ στο «Πρωινό».
Τη γαλλική εκδοχή για τα αχνιστά μύδια έδειξε ο Πέτρος Συρίγος.
Ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό» έφτιαξε αχνιστά μύδια εκτελώντας τη γαλλική συνταγή, η οποία ακολουθεί την αντίθετη από την κλασσική σειρά εκτέλεσης.
Τα υλικά για αχνιστά μύδια
Tip: Δένουμε με σπάγκο τα μυρωδικά για να μη μείνουν κομμάτια μέσα
Η εκτέλεση της συνταγής από τον Πέτρο Συρίγο
Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος
Γουίμπλεντον – Σερένα Γουίλιαμς: Έχει ραγίσει η καρδιά μου