Ειδήσεις

22 Αυγούστου 2014 23:15

Εκτός ο Γιάνκοβιτς - η τελική 12αδα για το Μουντομπάσκετ

Ο Γιάνκοβιτς ήταν ο τελευταίος παίκτης που «κόπηκε» από τον Φώτη Κατσικάρη και πλέον οριστικοποιήθηκε η 12αδα της Εθνικής μας για το Μουντομπάσκετ.



Αμέσως μετά το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. 

«Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει αύριο από την Τουρκία και θα συνεχίσει χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.



Πλέον οριστικοποιήθηκε η τελική 12αδα της Εθνικής μας, την οποία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Βασιλειάδης, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.