Χρηματιστήριο

24 Οκτωβρίου 2013 18:11

Θετική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με άνοδο έκλεισε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αντιδρώντας θετικά μετά τις απώλειες της Τετάρτης.



Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά την αισθητή πτώση της Τετάρτης που έβαλε τέλος στο ανοδικό σερί των προηγούμενων οκτώ συνεδριάσεων. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.174, 41 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο σε ποσοστό 1,56%.  Ο τζίρος των συναλλαγών ανήλθε στα 112,496 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,53%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης κινήθηκε επίσης ανοδικά σε ποσοστό 1,14%.

Η τελική εικόνα του ταμπλό διαμορφώθηκε με 96 μετοχές να καταγράφουν άνοδο,46 να σημειώνουν πτώση και 20 να παραμένουν αμετάβλητες.