Κοινωνία

16/06/2026 18:36

Απληστία και θράσος από 49χρονο κακοποιό: Είχε "ρημάξει" καταστήματα στα Νότια Προάστια - Πολλαπλά χτυπήματα σε μια ημέρα

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, μετά από διάρρηξη και κλοπή στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

 


Του Γιάννη Αρβανίτη

Εδώ και καιρό ένας 49χρονος είχε γίνει κακός μπελάς για τους αστυνομικούς, στα Νότια Προάστια της Αττικής, καθώς ήταν καθημερινά τα χτυπήματά του σε καταστήματα.

Συνήθως δρούσε βραδινές ώρες. Προσέγγιζε τα καταστήματα φορώντας κράνος δικυκλιστή ή κουκούλα full face. Με διαρρηκτικό εργαλείο παραβίαζε πόρτες ή παράθυρα εισβάλοντας στο εσωτερικό τους.  Ακολούθως έψαχνε κάθε δυνατό σημείο, αναζητώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Άπληστος και θρασύς, χτύπησε το ίδιο κατάστημα δύο φορές σε 48 ώρες, ενώ έκανε 2 και 3 χτυπήματα κάθε ημέρα.

Ο δράστης μετακινούνταν χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, μετά από διάρρηξη και κλοπή στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Στο σπίτι του μετά από έλεγχο, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ρούχα  και κλοπιμαία.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν ταυτοποιηθεί σε βάρος του 10 κλοπές και διαρρήξεις - σε Μπραχάμι, Άλιμο, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη - αλλά εκτιμάται πως το νούμερο αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο.

Όπως αποδείχτηκε, και στο παρελθόν είχε απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δίκη για τα Τέμπη: Δεκτή η δήλωση για την παράσταση του Ελληνικού Δημοσίου

Ξανά στην φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Η Μάρω Κοντού εισήχθη σε νοσοκομείο