Κοινωνία

21 Αυγούστου 2025 20:26

Ρόδος: Χειροπέδες σε 75χρονο επειδή ο σκύλος του σκότωσε 10 κότες

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το περιστατικό και παραπέμφθηκε στις αρμόδιες αρχές.

 

Για την απώλεια δέκα οικόσιτων πουλερικών κατηγορείται ένας 75χρονος κάτοικος της Ρόδου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου, έπειτα από καταγγελία για φονική επίθεση του σκύλου του σε κοτέτσι γειτονικής οικίας.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η σύλληψη του ηλικιωμένου έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, όταν έγινε γνωστό ότι ο σκύλος του, ξέφυγε από την επιτήρησή του και εισήλθε σε περιφραγμένο χώρο άλλης κατοικίας, όπου βρίσκονταν οι κότες.

Το ζώο προκάλεσε τον θάνατο δέκα εξ αυτών, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης του ιδιοκτήτη.

Σε βάρος του 75χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το περιστατικό και παραπέμφθηκε στις αρμόδιες αρχές, ενώ η υπόθεση αναμένεται να διερευνηθεί περαιτέρω.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νίκαια: Άγνωστοι έκλεψαν το άγαλμα "Η Γυναίκα του Λαού" του Γιάννη Παππά

ΑΔΕΔΥ: Για πότε προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία στο Δημόσιο

Βρυξέλλες – ΑΕΚ: Επεισόδια, χημικά και δεκάδες προσαγωγές οπαδών της “Ένωσης” (βίντεο)