Κοινωνία

01 Μαΐου 2025 14:24

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση οδηγού σε γκρεμό 50 μέτρων

Ο οδηγός κατάφερε να επικοινωνήσει με τις Αρχές που τον εντόπισαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Μεγάλη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη είχε ο 35χρονος οδηγός ενός ΙΧ που έπεσε, άγνωστο πώς, μέσα σε γκρεμό βάθους... 50 μέτρων, στη διάρκεια της νύχτας, στο Γαράζο Μυλοποτάμου, και κατάφερε να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και μονάδες της 3ης ΕΜΑΚ αλλά και από το Γάραζο και την ΠΕ Ρεθύμνου μετέβησαν στο σημείο που υπέδειξε ο άνδρας μέσω του 112.

Ο 35χρονος, αν και τραυματισμένος, είχε τις αισθήσεις του και με ορειβατικό μηχανισμό, ανασύρθηκε σε ασφαλές σημείο και από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας άνδρας συνέπεια τροχαίου στην περιοχή του Μυλοποτάμου Κρήτης. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 1, 2025

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ και Ουκρανία υπέγραψαν συμφωνία για τα ορυκτά και δημιουργούν ταμείο επενδύσεων για την ανοικοδόμηση

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Τι ισχύει για λεωφορεία και τρόλεϊ

Εισβολή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση στη Νομική - Σαριδάκης: Δεν έχω δει ξανά τόση βία στο πανεπιστήμιο (βίντεο)