Κοινωνία

11 Απριλίου 2025 19:19

Βόλος: “Έφαγε” τρία κόκκινα 19χρονος χωρίς δίπλωμα

Ένας 19χρονος στον Βόλο, σκόρπισε τον τρόμο όταν “έφαγε” κόκκινα φανάρια και δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ.

 

Στη φυλακή οδηγείται ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Ιωνία Βόλου, αφού δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και παραβίασε τρεις φωτεινούς σηματοδότες.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών, από τους οποίους θα εκτίσει τον έναν μήνα στη φυλακή, καθώς η έφεση που άσκησε δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες, απολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι προέβη σε «λάθος», ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του. Η Εισαγγελέας της έδρας ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι λάθος, είναι έγκλημα να περνάς με κόκκινο», τόνισε, ζητώντας την καταδίκη του για οδήγηση χωρίς άδεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Τραγωδία σε πτήση

Αγία Παρασκευή: Ληστής άρπαζε τσάντες και έσερνε τα θύματά του στην άσφαλτο (βίντεο ντοκουμεντο)

Συντριβή ελικοπτέρου στον ποταμό Χαντσον: Η οικογενειακή τραγωδία, η στιγμή της πτώσης και η τελευταία φωτογραφία (εικόνες)