Κοινωνία

14 Νοεμβρίου 2024 13:13

“Το Πρωινό” - Μουρτζούκου: Το άστατο παρελθόν της 24χρονης (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 σχετικά με το παρελθόν της 24χρονης.

 

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά για το πρόσωπο ενδιαφέροντος της υπόθεσης με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ώρα που οι εξελίξεις στο απόλυτο θρίλερ με τα νεκρά βρέφη είναι καταιγιστικές, ένα νέο στοιχείο έφερε στο φως ο ΑΝΤ1. Οι φάκελοι όχι 5, αλλά 6 παιδιών που ήρθαν σε επαφή με την Ειρήνη Μουρτζούκου εξετάζονται εξονυχιστικά από τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό” το πρωί της Πέμπτης, η 24χρονη είχε παραβατική συμπεριφορά, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων φέρεται να έχει εξαπατήσει ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι υπάρχουν αναφορές για τέτοιες περιπτώσεις και με ένα χρονοδιάγραμμα, παρουσιάστηκαν οι ημερομηνίες που η 24χρονη, απασχόλησε τις αρχές:

Στην εκπομπή, μίλησε και μία γυναίκα που όπως κατήγγειλε είχε πέσει θύμα απάτης της 24χρονης, και μεταξύ άλλων είπε πως “μου πήρε τα λεφτά με παραπλάνησε και με ειδοποίησε η αστυνομία”.

«Πέρυσι τέτοια εποχή έγινε το περιστατικό. Τον Ιούνιο με ειδοποίησαν ότι βρέθηκαν αυτοί που πήραν τα λεφτά με παραπλάνηση και με ειδοποίησε η αστυνομία. Ήμουν έξω από την τράπεζα και ενήργησα αμέσως», είπε η γυναίκα.

«Κλείσαμε τους λογαριασμούς, μπήκε η υπάλληλος και βρήκε τα ονόματα που είχανε κάνει την απάτη και έκανα την καταγγελία στην αστυνομία. Όλη η αυτή η υπόθεση έγινε με παραπλάνηση, με πήγαν στο μηχάνημα όσο προσπαθούσαν από το τηλέφωνο να μου πάρουν τα λεφτά και δεν μπορούσαν. Και καλά ότι μπήκε το επίδομα για το σούπερ μάρκετ και ότι θα μου έβαζαν 400 ευρώ. Ήταν τα μόνα χρήματα που είχα, τα φύλαγα για ώρα ανάγκης», συμπλήρωσε η γυναίκα που έπεσε θύμα απάτης της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Στην εκπομπή, μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που έχει αναλάβει τεχνικός σύμβουλος ορισμένος από τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη που είναι ένα από τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην περιβόητη υπόθεση.

Η φίλη της Ειρήνης, η Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τη στιγμή που η 24χρονη τους μίλησε για το βρέφος τους αλλά και για την προσωπική ζωή της 24χρονης που όπως είπε μεταξύ άλλων ήταν βίαιη.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα Θέρμανσης: Οι προθεσμίες και πότε θα γίνουν οι πρώτες πληρωμές

“Κιβωτός του κόσμου”: Ο πατέρας Αντώνιος κρίθηκε ένοχος

ΗΠΑ - UFO: Το Κογκρέσο εξέτασε βίντεο με λευκή σφαίρα να βγαίνει από ωκεανό (εικόνες)