Πολιτική

05 Ιανουαρίου 2026 17:42

Στο Παρίσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Παρίσι για να λάβει μέρος στη συνάντηση ηγετών της συμμαχίας για την Ουκρανία, έπειτα από πρόσκληση του Μακρόν

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 6 Ιανουαρίου, στο Παρίσι, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση ηγετών της συμμαχίας των προθύμων για την Ουκρανία, που συγκαλεί ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμαανουέλ Μακρόν.

«Οι χώρες της Συμμαχίας των Προθύμων θα συναντηθούμε στο Παρίσι στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συμβολή κάθε κράτους», είχε δηλώσει ο Γάλλος πρόεδρος, μετά από επικοινωνία που είχε, μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρναούτογλου για Παπαδάκη: Από όταν ήρθα στην Αθήνα ο Γιώργος στάθηκε δίπλα μου (βίντεο)

Κακλαμάνης για Γιώργο Παπαδάκη: Ο Γιώργος δεν με ξέχασε και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω

Γιώργος Αυτιάς για το θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: Ήταν ένα αυθεντικό ταλέντο, αυτό το οποίο έκανε στην τηλεόραση, δεν μπορούσε να το κάνει κανείς