Πολιτική

22/12/2025 23:46

Συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον υπουργό Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου

Τι αναφέρει η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα σε ανάρτησή της.

 

«Καθώς πλησιάζει το τέλος του 2025, η σημασία της ενεργειακής ασφάλειας δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρη», αναφέρει η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, σε ανάρτησή της στο «Χ».

«Σήμερα συναντήθηκα με τον υπουργό Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις σχετικά με αυτό το κρίσιμο ζήτημα, συμπεριλαμβανομένου του Κάθετου Διαδρόμου που θα φέρει περισσότερο υγροποιημένο φυσικό αέριο από τις ΗΠΑ στην περιοχή», προσθέτει.

«Απολαύσαμε επίσης μια υπέροχη παράσταση με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές τοπικών σχολείων, που μας υπενθύμισε ότι το έργο που κάνουμε τώρα είναι μια επένδυση στο κοινό μας μέλλον», καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα: 

Θοδωρής Κυριακού: Τα παιδιά έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας - Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε (βίντεο)

Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1 - "Δεσμός": Σκοπός η αγορά κλινών για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τέλλογλου - "Χτύπημα" ρωσικού δεξαμενόπλοιου ανοιχτά της Κρήτης: Κατάσκοπος ζούσε στην Ελλάδα