Πολιτική

04 Αυγούστου 2024 16:09

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός ξεχνά τις λέξεις ΕΥΠ, Predator και Άρειος Πάγος

Τι απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εβδομαδιαία καθιερωμένη ανάρτηση την οποία δημοσίευσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Σε ανάρτησή του στο Χ ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα των υποκλοπών.

Στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο Πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος.

Αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την «απόδοση… pic.twitter.com/FhJpOkg5dz

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 4, 2024

«Στο καθιερωμένο κυριακάτικο κατεβατό του -ανασκόπηση της εβδομάδας- ο πρωθυπουργός ξεχνάει τέσσερις λέξεις: ΕΥΠ, Predator, Άρειος Πάγος», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αν όντως θεωρούσε δικαίωση το πόρισμα του Αρείου Πάγου (όπως ο ανιψιός Δημητριάδης και ο παραγιός Άδωνις), θα πανηγύριζε για την "απόδοση δικαιοσύνης". Εκείνος όμως αποσιωπά το θέμα. Γιατί άραγε;. Μα επειδή εκείνος ξέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κουκούλωμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Και δεν θέλει να το υπενθυμίσει ή να το "ξυπνήσει" στις συνειδήσεις των πολιτών».

Ο κ. Κασσελάκης τονίζει ότι «όποιος έχει τα αυτιά ορθάνοιχτα στις παρακολουθήσεις, ξέρει να κλείνει τα μάτια στη συγκάλυψή τους» και καταλήγει: «Mission accomplished. Επόμενη αποστολή: δικαστική συγκάλυψη Τεμπών. Ελλάδα 2.0».

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Πάρτι… φοροδιαφυγής από γαλλική εταιρεία

Κορινθιακός Κόλπος: Εντοπίστηκε ο καπετάνιος του ιστιοπλοϊκού που έπλεε ακυβέρνητο

Χαλκιδική: Νεκρός ναυτικός σε πλοίο - Τον παρέσυρε φορτηγό με λυμένο χειρόφρενο