Πολιτική

20 Ιουλίου 2022 10:02 Τελευταία ενημέρωση : 20 Ιουλίου 2022 22:31

Real Group: ανάληψη ευθύνης για την επίθεση

Ποια ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Ομίλου ΜΜΕ, που είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό μιας εργαζόμενης.

 

Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στον Real Group.

Ενα "ρητό Κούρδων ανταρτών", όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου με το οποίο γίνεται ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση, που λέει “...ο χειμώνας πέρασε, η άνοιξη πέρασε, το καλοκαίρι ήρθε, το φθινόπωρο θα έρθει κι ο χειμώνας θα έρθει ξανά, οι εποχές θα περάσουν, αλλά εμείς θα παραμείνουμε εδώ”, ξεκινά το κείμενο που δημοσιεύθηκε σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο αναφέρεται:

Η ομάδα έχει στοπαρελθόν επιτεθεί με εμπρηστικό μηχανισμό και κατά των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πεύκης - Λυκόβρυσης της ΝΔ.


Ειδήσεις σήμερα: