Τοπικά Νέα

29 Δεκεμβρίου 2022 18:33

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις

Οι δράστες έκαναν απανωτές κλοπές και διαρρήξεις σε διάφορα αντικείμενα μέχρι να τους "τσακώσει" η Αστυνομία

 

Δεκατέσσερα άτομα ξάφριζαν την Πυλαία και τον Χορτιάτη κάνοντας τες.. γης μαδιάμ. Από ό,τι φαίνεται και από τα στοχεία της αστυνομίας, οι δράστες  "ειδικεύονταν" σε κλοπές και διαρρήξεις διαφόρων ειδών. Για "κακή" τους τύχη τους τσάκωσαν στα "πράσα".

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δεκατέσσερα (14) συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη εξιχνίασαν:

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος, δύο νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι τον Αύγουστο του 2022, από κοινού με άγνωστο συνεργό τους, εισήλθαν σε Γυμνάσιο στην περιοχή της Πυλαίας όπου προκάλεσαν φθορές σε γραφεία και αίθουσες διδασκαλίες ενώ παράλληλα αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και μουσικά όργανα 30χρονου Έλληνα, ο οποίος αρχές Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 78χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα ζώο συντροφιάς (σκυλάκι).


Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύπρος: Δύο κορίτσια έπεσαν σε πηγάδι 40 μέτρων (βίντεο)

Μυτιλήνη - Τροχαίο: οδηγός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” για Μιχαηλίδου: Έκπληκτοι για την στοχοποίηση, ενώ αγνοεί τις αναφορές μας