Σε συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, καλεί τα μέλη της η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας. Η ανακοίνωση των εργαζομένων.
Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, που προκηρύχθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Όπως σημειώνεται, σε ανακοίνωση, «το Δ.Σ. της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 από 00.01 ως 24.00».
Κατά την διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετηθούν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μόνον οι κάτωθι πτήσεις για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου:
Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει στις 28 Φεβρουαρίου για τα μέσα μεταφοράς στην πρωτεύουσα και για τα ταξί, πατώντας ΕΔΩ