Αλματώδης είναι η αύξηση που καταγράφηκε στην αεροπορική κίνηση για το μήνα Ιανουάριο. Τα αναλυτικά στοιχεία.
«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον περασμένο μήνα στα αεροδρόμια της χώρας μας καταγράφοντας αύξηση 223,6% στην διακίνηση των επιβατών σε σχέση με τον Ιανουάριο πέρυσι.
Από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την επιβατική κίνηση των αεροδρομίων τον Ιανουάριο του 2022 προκύπτουν τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τον μήνα Ιανουάριο καταγράφεται μεγάλη άνοδος στις αφίξεις επιβατών εξωτερικού + 350,5%.
Σύμφωνα με την ΥΠΑ, συγκρίνοντας τα στατιστικά στοιχεία με τον Ιανουάριο του 2019, που οι πτήσεις ήταν 22.219, εφέτος τον Ιανουάριο υπάρχει πτώση -18% στην κίνηση αεροσκαφών.
Στο σύνολο της επιβατικής κίνησης που ήταν 2.135.674 τον Ιανουάριο του 2019, τώρα για τον ίδιο εξεταζόμενο μήνα υπάρχει πτώση -41,5%.
“The 2night Show”: Ο Γιάννης Βασιλώττος για τις “Άγριες Μέλισσες” και το γάμο
Κακοκαιρία - Βραζιλία: δεκάδες νεκροί και καταστροφές (εικόνες)