Media

14 Μαΐου 2025 21:31

Eurovision 2025: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Klavdia λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό με εντυπωσιακές αλλαγές

 

 Το μεσημέρι της Τετάρτης 14/5 ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Klavdia για τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision που θα δούμε αύριο Πέμπτη 15/5.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, η ελληνική αποστολή καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο.

Η Klavdia ξεκινά να ερμηνεύει ακαπέλα μόνη της το κομμάτι πάνω στη σκηνή ενώ στο τέλος του τραγουδιού μαυρίζει όλη η οθόνη και εκεί ήρθε η μεγάλη έκπληξη.

Η τραγουδίστρια κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή φορέματος, μεταβαίνοντας από το μαύρο στο λευκό δημιουργώντας έναν έντονο συμβολισμό και κλείνοντας την εμφάνιση με έναν αέρα ανανέωσης και ελπίδας.

Δείτε επίσης - Eurovision 2025: Το τηλεφώνημα της Μαρίζας Κωχ στην Klavdia - "Πάρε το θάρρος και όρμα!"

 Θυμίζουμε ότι η Klavdia θα εμφανιστεί στην 7η σειρά του δεύτερου ημιτελικού!