Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης συνεχίζουν να εξερευνούν την Κένυα, σε ένα ταξίδι γεμάτο με μοναδικές εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσουν. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι βρέθηκε στην αφρικανική σαβάνα.
Μετά την παραμονή τους στο Ναϊρόμπι, ταξίδεψαν μέχρι το Μασάι Μάρα, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Κένυας για σαφάρι. Εκεί είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη φύση και να παρατηρήσουν από κοντά την άγρια ζωή της αφρικανικής ηπείρου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης επισκέφθηκαν και χωριό της φυλής των Μασάι. Οι δυο τους παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς και γνώρισαν από κοντά τα έθιμα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη φιλοξενία τους.
Διαβάστε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Καρέ καρέ η εμπειρία που έζησε με τις καμηλοπαρδάλεις στην Κένυα – "Καρτ ποστάλ από το Ναϊρόμπι"
Η Ιωάννα Τούνη, όπως συνηθίζει στα ταξίδια της, μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια και ο σύντροφός της παρατηρούν τα ζώα της σαβάνας, καταγράφοντας με την κάμερα μοναδικές εικόνες από την εμπειρία τους.
Λίγο αργότερα, η influencer θέλησε να μοιραστεί και μια πιο προσωπική στιγμή από το ταξίδι τους. Σε φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, έχοντας πίσω τους το εντυπωσιακό τοπίο της αφρικανικής σαβάνας.