Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 10 Οκτωβρίου 2026 22:30

Μαρία Ηλιάκη: "Η εγκυμοσύνη στα 43 μπορεί να είναι απλά υπέροχη - Το να έχει σύζυγο γυναικολόγο είναι αβαντάζ"

 

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας τις όμορφες στιγμές και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η παρουσιάστρια σχολίασε με χιούμορ τις αλλαγές που φέρνει η εγκυμοσύνη, τονίζοντας πως «στα 43 μπορεί να είναι απλά υπέροχη», ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι γυναικολόγος.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερέμεσης, αποκαλύπτοντας πως οι νοσηλεύτριες την καθησύχαζαν λέγοντάς της ότι σύντομα θα ξεχνούσε όσα περνούσε.

Δείτε επίσης! Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη

«Οι ορμόνες σε ομορφαίνουν επικίνδυνα. Το να έχεις σύζυγο γυναικολόγο είναι όντως μεγάλο αβαντάζ. Πόσο πολύτιμος είναι ο ένας καφέ (decaf) που με άφηναν να πιώ την ημέρα. Τις τελευταίες μέρες μόνο ζεσταίνεσαι, διψάς και δεν κοιμάσαι. Όταν νοσηλεύτηκα με υπερέμεση οι νοσηλεύτριες μου έλεγαν πως σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάμαι και είχαν δίκιο. Η εγκυμοσύνη στα 43 μπορεί να είναι απλά υπέροχη. Πριν μπεις στην αίθουσα του τοκετού, αποχαιρέτα την ζωή που ήξερες», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)