Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιανουαρίου 2026 10:47

Μαλένα Βλοντάκη: Η κόρη του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε στο Deal

 

Η Μαλένα Βλοντάκη, η κόρη του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου, μίλησε στο ένθετο "Secret" των "Παραπολιτικών" και στη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο "Deal"

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το τηλεπαιχνίδι του Alpha.

«Κέρδισα 7.200 ευρώ, τα οποία είχα σκεφτεί να τα χρησιμοποιήσω για ένα πρόγραμμα Erasmus. Προσπαθώ να είμαι όσο τον δυνατόν πιο ανεξάρτητη οικονομικά από τους γονείς µου. Δουλεύω από 18 χρόνων. Το "Deal" µε βοήθησε να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για ακαδημαϊκούς σκοπούς», δήλωσε.

Οι γονείς της είναι προβεβλημένα πρόσωπα και αυτό υπήρξε ένα γεγονός που οπωσδήποτε επηρέασε τη ζωή της. «Πάντα ήμουν πολύ περήφανη για τους γονείς µου, για ό,τι έχουν καταφέρει. Ούτε εμένα ούτε των άλλων δύο αδελφιών µου, της Ηλέκτρας και του Σπυρίδωνα, πήρανε ποτέ τα μυαλά µας αέρα επειδή οι γονείς µας είναι αυτοί που είναι», είπε σχετικά.

Για αντικείμενο σπουδών και επάγγελμά της επέλεξε τις Πολιτικές Επιστήμες: «Είναι ένας κλάδος πολύ ενδιαφέρων, ακόμα και αν δεν ασχοληθώ µε αυτόν στο μέλλον επαγγελματικά. Ήθελα να έχω γνώσεις στην πολιτική. Όταν τελειώσω, µε το καλό, το πτυχίο, θα ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό. ∆εν έχω αποφασίσει ακόμα πού, μπορεί να είναι τα ΜΜΕ, μπορεί να είναι η νομική ή ακόμα και η διπλωματία».

Η Μαλένα Βλοντάκη μίλησε και για τις αρχές που έχει πάρει από τους γονείς της: «Ο πατέρας µας μάς έλεγε πάντα "είστε μια γροθιά", µας έμαθε να είμαστε πάντα ενωμένοι, να αγαπιόμαστε πολύ και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Η μαμά είναι λίγο πιο αυστηρή, µας έμαθε πολλά πράγματα, όπως να µην ανοιγόμαστε εύκολα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Είναι το πρώτο άτομο που απευθυνόμαστε όταν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε. Είναι πρώτα γονείς µας και μετά φίλοι µας. Έχουμε μια σχέση που τους εμπιστευόμαστε και τους λέμε τα πάντα».

Ακόμη, η Μαλένα Βλοντάκη αποκάλυψε το πιο βαθύ όνειρό της: «Θέλω να ασχοληθώ στο µακρινό μέλλον µε την υποκριτική. Πάντα µου αρέσει να παρακολουθώ θέατρο. Μπορεί να µε επηρέασε και η ενασχόληση του πατέρα µου κάποια στιγμή µε την ηθοποιία. Κάναμε μαζί πρόβα τον ρόλο του. Ίσως και η νονά του αδελφού µου, που είναι η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου».