Η Αναστασία Παντούση μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο περιοδικό "Τύπος TV", λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1, "Κρίνο και Αγκάθι".
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αγωνία που νιώθει κάθε φορά που βρίσκεται λίγο πριν από μια νέα πρεμιέρα, αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη το τελικό αποτέλεσμα μιας καλλιτεχνικής δουλειάς. Παράλληλα, έκανε μια προσωπική αναφορά σε δύο συνεργασίες του παρελθόντος που αποτέλεσαν δύσκολες εμπειρίες για την ίδια, σημειώνοντας πως δεν θα επέλεγε να τις επαναλάβει.
Έχεις άγχος για την πρεμιέρα και για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα;
Πάντα έχω λίγο άγχος. Δεν με ενδιαφέρει μόνο πώς έπαιξα εγώ ή αν κατάφερα να αποδώσω σωστά τον ρόλο μου. Με ενδιαφέρει το συνολικό αποτέλεσμα. Γιατί αυτή η δουλειά που κάνουμε είναι ομαδική. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν καταλάβει πραγματικά. Αν φύγει ένας κρίκος, κάτι θα χαλάσει και θα φανεί.
Έχει υπάρξει συνεργασία στο παρελθόν που σε δυσκόλεψε;
Ναι, δύο φορές. Αποτέλεσαν μάθημα για μένα. Μια διαδικασία που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Οπότε, όσο μπορώ, θα προσπαθήσω να την αποφύγω. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις σε τι διαδικασία θα μπεις. Ακόμη και από έναν άνθρωπο που θεωρείς εξαιρετικό, μπορεί να προκύψει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πριν. Αν όμως κάτι σου αφήνει ένα μάθημα, προσπαθείς να το αξιοποιήσεις και να μην ξαναβάλεις τον εαυτό σου στην ίδια κατάσταση.