Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιουνίου 2026 12:40

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό για να σηκώνει τα τηλέφωνα, όχι για να κάνει καλά τη μάνα μου"

 

Συζήτηση για τις νέες εξελίξεις για το φάρμακο που θεραπεύει σε μεγάλα ποσοστά τον καρκίνο είχαν το πρωί της Πέμπτης 4 Μαΐου στο “Buongiorno”.

Πάνω στην κουβέντα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από τη μάχη που έδωσε η μητέρα του με τον καρκίνο και τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι γιατροί να είναι δίπλα στον ασθενή.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για πρώην σύντροφό του - "Την άφησα να φύγει γιατί θα τυραννιόταν"

«Χάνουμε πολύτιμους ανθρώπους γιατί του καθενός ο άνθρωπος πολύτιμος είναι. Τώρα που κάνουμε μια πιο ήρεμη συζήτηση για τον καρκίνο, που τον λέμε καρκίνο… Είναι πολύ σημαντικό και οι γιατροί να είναι δίπλα μας και όχι όταν το πράγμα παίρνει μια μη αναστρέψιμη πορεία να εξαφανίζονται από τα τηλέφωνα.

Γιατί, από ένα σημείο και μετά, αντιμετωπίζουμε τις παρενέργειες. Θες τον γιατρό να στο πει. Όταν ο γιατρός θεωρεί ότι στο έχει πει πέντε φορές και δε σηκώνει το τηλέφωνο, μετά είσαι μόνος σου με έναν άνθρωπο αβοήθητο.

Θέλουμε από τους γιατρούς να είναι λίγο παραπάνω δίπλα μας. Αυτό χρειαζόμαστε. Το έζησα. Αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό μόνο και μόνο για να σηκώνει τα τηλέφωνα, όχι για να κάνει καλά τη μάνα μου» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Θυμίζουμε ότι η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου έφυγε από τη ζωή το 2019, 10 μόλις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.