Celebrity

14 Νοεμβρίου 2024 10:30

Ζόζεφιν: Βραδινή έξοδος με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή - Πού βρέθηκαν; (Φωτό)

 

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πρόσφατα η Ζόζεφιν μαζί με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Αναστασία, συνοδευόμενη από τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή.

Οι δυο τους διασκέδασαν με το πρόγραμμα και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS απαθανάτισε μαμά και κόρη αρκετά χαλαρές και ευδιάθετες.

Δείτε επίσης! Ζόζεφιν: Η on camera αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Νίνο

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μαργαρίτα Βεντή υπήρξε κι αυτή στο παρελθόν τραγουδίστρια.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε, η Ζόζεφιν με τη μητέρα της μοιάζουν απίστευτα.

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ, μου είπε: "μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς". Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Είναι πολύ αυστηρή κριτής. Χαίρεται για έμενα γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών, η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν για τη μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP