Εν αναμονή της οριστικής συμφωνίας με τον Τσάβι Πασκουάλ, το «τριφύλλι» δοκιμάζεται απόψε στη Μόσχα.
Την ώρα που άπαντες στον Παναθηναϊκό, περιμένουν την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Τσάβι Πασκουάλ, η ομάδα έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απόψε στις 20:00.
Σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, ο Γιώργος Βόβορας, δεν θα έχει στη διάθεση του τον γνωστό απόντα, Μάικ Τζέιμς, αλλά σε σχέση με την εφιαλτική βραδιά στο ΣΕΦ, θα ενισχυθεί με τον Ντιμίτρις Νίκολς, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία).
Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 34 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 18 νίκες έναντι 16 του Παναθηναϊκού Superfoods.