Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (10 λεπτά προετοιμασία 40 λεπτά ψήσιμο )
Υλικά συνταγής
- ½ κιλό φύλλο- κανταΐφι
- 250 γρ ζαμπόν
- 250 γρ γκούντα
- 250 ρεγκάτο
- 1 πιπεριά κόκκινη σοταρισμένη σε λίγο βούτυρο
- 200 γρ μαργαρίνη
- 500 γρ κρέμα γάλακτος
- 300 γρ γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε το μισό φύλλο
- Από πάνω βάζουμε την πιπεριά, το ζαμπόν και τα τυριά και τα απλώνουμε σε όλο το ταψί.
- Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι , ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε στους 180ο για 40 λεπτά.