Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (10 λεπτά προετοιμασία 5 λεπτά παρασκευή )
Υλικά συνταγής
- 200 γρ. ζαμπόν
- 200 γρ. τυρί
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 3 αυγά
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 1 ματσάκι άνηθος
- Λάδι
- Σως μπάρμπεκιου
Εκτέλεση Συνταγής
- Απλώνουμε μια φέτα ζαμπόν και από πάνω μια φέτα τυρί
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τον άνηθο και το τυλίγουμε σε ρολό.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά.
- Έπειτα βουτάμε το ρολό στο αυγό και μετά στην φρυγανιά.
- Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε το λάδι και όταν είναι έτοιμο βάζουμε τα ρολά για τηγάνισμα.
- Σερβίρουμε τα ρολακια και συνοδεύουμε με τη σως μπάρμπεκιου και τον άνηθο.