Ψαρονέφρι με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και ρύζι της Γωγώς - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 93

Παρασκευή 31/05/19 16:48

Ψαρονέφρι με μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και ρύζι της Γωγώς - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 93

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (30’ προετοιμασία και 45’ ψήσιμο)

Υλικά Συνταγής

  • 1200 γρ ψαρονέφρι
  • 200γρ μανιτάρια
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 300γρ κρέμα γάλακτος 
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 2 κούπες ρύζι πολύχρωμο (με διάφορα λαχανικά)

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το ψαρονέφρι μέχρι να ροδίσει.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1φλυτζανακι του καφέ νερό. Το αφήνουμε να βράσει.
  3. Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο λάδι και τα ρίχνουμε στο ψαρονέφρι μας.
  4. Προσθέτουμε  την κρέμα γάλακτος, άλλο λίγο αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος.
  5. Το συνοδεύουμε με πολύχρωμο ρύζι, το οποίο έχουμε βράσει για 15λεπτα