Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (15’ προετοιμασία και 30’ ψήσιμο)
Υλικά συνταγής
- 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτα
- 1 στήθος κοτόπουλου
- 200γρ τυρί γκούντα
- 150γρ τυρί παρμεζάνα
- 2 αυγά
- 1/2 κιλό γάλα
- 1κρεμα γάλακτος (150γρ)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κονσέρβα μανιτάρια (προαιρετικά)
Εκτέλεση Συνταγής
- Σε ένα πυρέξ στρώνουμε την σφολιάτα μας.
- Έχουμε βράσει το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομματάκια
- Βάζουμε πάνω στη σφολιάτα μας μια στρώση τυρί γκούντα, τα μανιτάρια, από πάνω το κοτόπουλο και μετά τη παρμεζάνα
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε το υλικό μας.
- Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά