Γιαουρτοζελέ με κομπόστα ροδάκινο του Τάσου - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 69

Παρασκευή 12/04/19 19:15

Γιαουρτοζελέ με κομπόστα ροδάκινο του Τάσου - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 69

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (30’ προετοιμασία και 6 ώρες ψυγείο)

Υλικά Συνταγής

  • 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο
  • 2 φακελάκια σκόνη ζελέ ανανά
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Αδειάζουμε την κονσέρβα ροδάκινο συλλέγοντας το σιρόπι σε ένα σκεύος και τα ροδάκινα σε ένα άλλο
  2. Βάζουμε 1 ½ κούπα  βραστό νερό σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε την σκόνη ζελέ την οποία και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί 
  3. Αφού κρυώσει το μείγμα ρίχνουμε λίγο λίγο μέσα το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά για να μην σβολιάσει
  4. Κόβουμε το ροδάκινο σε μικρούς κύβους και το ενσωματώνουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε κάνει
  5. Το αφήνουμε στο ψυγείο τέσσερις έως έξι ώρες για να πήξει καλά κα  μετά το σερβίρουμε