Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (30’ προετοιμασία και 6 ώρες ψυγείο)
Υλικά Συνταγής
- 1 μεγάλη κονσέρβα ροδάκινο
- 2 φακελάκια σκόνη ζελέ ανανά
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση Συνταγής
- Αδειάζουμε την κονσέρβα ροδάκινο συλλέγοντας το σιρόπι σε ένα σκεύος και τα ροδάκινα σε ένα άλλο
- Βάζουμε 1 ½ κούπα βραστό νερό σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε την σκόνη ζελέ την οποία και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί
- Αφού κρυώσει το μείγμα ρίχνουμε λίγο λίγο μέσα το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά για να μην σβολιάσει
- Κόβουμε το ροδάκινο σε μικρούς κύβους και το ενσωματώνουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε κάνει
- Το αφήνουμε στο ψυγείο τέσσερις έως έξι ώρες για να πήξει καλά κα μετά το σερβίρουμε