Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (45 λεπτά προετοιμασία και 3 ώρες ψυγείο)
Υλικά Συνταγής
- 1/2 κιλό μασκαρπόνε
- 1/2 κιλό Φιλαδέλφεια
- 1 κουτί digestive
- 500 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 500 γρ. πακέτο ζάχαρη
- δυόσμο
- 1 κιλό φρέσκιες φράουλες
- 200 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση Συνταγής
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη πάνω στις φράουλες τις οποίες έχουμε κόψει σε ωραία κυβάκια και τις αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να βγάλουν το σιρόπι τους.
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια ωραία αφράτη κρέμα
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε μπισκότα που έχουμε αλέσει
- Ανακατεύουμε για λίγο το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να σφίξει
- Σε ένα φορμάκι ή σε ένα ποτήρι προσθέτουμε τα μπισκότα και από πάνω την κρέμα
- Τέλος προσθέτουμε τις φράουλες μαζί με το σιρόπι και από πάνω πασπαλίζουμε με δυόσμο.