Cheese cake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα του Μιχάλη - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 67

Παρασκευή 12/04/19 19:06

Cheese cake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα του Μιχάλη - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 67

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (45 λεπτά προετοιμασία και 3 ώρες ψυγείο)

Υλικά Συνταγής

  • 1/2 κιλό μασκαρπόνε
  • 1/2 κιλό Φιλαδέλφεια
  • 1 κουτί digestive
  • 500 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. πακέτο ζάχαρη
  • δυόσμο
  • 1 κιλό φρέσκιες φράουλες
  • 200 γρ. βούτυρο

 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Ρίχνουμε τη ζάχαρη πάνω στις φράουλες τις οποίες έχουμε κόψει σε ωραία κυβάκια και τις αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να βγάλουν το σιρόπι τους.
  2. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια ωραία αφράτη κρέμα
  3. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε μπισκότα που έχουμε αλέσει
  4. Ανακατεύουμε για λίγο το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να σφίξει
  5. Σε ένα φορμάκι ή σε ένα ποτήρι προσθέτουμε τα μπισκότα και από πάνω την κρέμα
  6. Τέλος προσθέτουμε τις φράουλες μαζί με το σιρόπι και από πάνω πασπαλίζουμε με δυόσμο.