Σουφλέ αλλαντικών της Δήμητρας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 64

Παρασκευή 05/04/19 18:00

Σουφλέ αλλαντικών της Δήμητρας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 64

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής ( 20’ προετοιμασία και 15’ ψήσιμο )

Υλικά Συνταγής

  • 500γρ ζυμαρικά χρωματιστά
  • ½ τυρί τριμμένο γκούντα
  • ½ τυρί τριμμένο ενταμ
  • 150 γρ. γαλόπουλα
  • 150γρ. μπέικον
  • 250 γρ. κρεμά γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

 

  1. Βάζουμε τα τυρια στην βάση του ταψιου μας.
  2. Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια
  3. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά τα τοποθετούμε πάνω από το τυρί
  4. Επειτα κόβουμε την γαλόπουλα και το μπέικον  σε κύβους και το τοποθετούμε πάνω από τα ζυμαρικά
  5. Περιχύνουμε με κρεμά γάλακτος και το αφήνουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά