Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (20 λεπτά προετοιμασία και 25 λεπτά )
Υλικά Συνταγής
- 5 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 6 λιαστές ντομάτες
- 1 συσκευασία ντομάτα κον κασέ
- 250 γρ. τυρί φέτα
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 100 γρ. λευκό κρασί
- θυμάρι
- πάπρικα
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Τεμαχίζουμε τα λαχανικά μας και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά για να μαραθούν.
- Ανοίγουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς να φτάσουμε στο τέλος.
- Τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και χτυπάμε λίγο για να ανοίξουν.
- Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τα φιλέτα μας με τη γέμιση στο τηγάνι, το τυρί και το θυμάρι.
- Ρολάρουμε και τοποθετούμε οδοντογλυφίδες.
- Σοτάρουμε 2-3 λεπτά σε ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρασί.
- Τοποθετούμε τα ρολά σε ταψί και προσθέτουμε λάδι, κρασί, τη ντομάτα κον κασέ, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και κόβουμε σε φέτες.
10. Βάζουμε τη σάλτσα στο τηγάνι και το αφήνουμε να δέσει.
11. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.