Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και λιαστή ντομάτα της Διονυσίας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 59

Πέμπτη 04/04/19 15:15

Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και λιαστή ντομάτα της Διονυσίας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 59
Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (20 λεπτά προετοιμασία και 25 λεπτά )
Υλικά Συνταγής

  • 5 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 6 λιαστές ντομάτες
  • 1 συσκευασία ντομάτα κον κασέ
  • 250 γρ. τυρί φέτα
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • θυμάρι
  • πάπρικα
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Τεμαχίζουμε τα λαχανικά μας και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά για να μαραθούν.
  2. Ανοίγουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς να φτάσουμε στο τέλος.
  3. Τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και χτυπάμε λίγο για να ανοίξουν.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τα φιλέτα μας με τη γέμιση στο τηγάνι, το τυρί και το θυμάρι.
  5. Ρολάρουμε και τοποθετούμε οδοντογλυφίδες.
  6. Σοτάρουμε 2-3 λεπτά σε ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρασί.
  7. Τοποθετούμε τα ρολά σε ταψί και προσθέτουμε λάδι, κρασί, τη ντομάτα κον κασέ, αλάτι και πιπέρι.
  8. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
  9. Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες και κόβουμε σε φέτες.

10. Βάζουμε τη σάλτσα στο τηγάνι και το αφήνουμε να δέσει.

11. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.