Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (30 λεπτά προετοιμασία και 2 ώρες μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι
- 1 ½ λάχανο τουρσί
- 1 φλιτ. τσαγιού ρύζι γλασέ
- 1 κ. σ. πάπρικα
- 1 κ. σ. τοματοπολτός
- 100γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση Συνταγής
- Βράζουμε το χοιρινό κρέας σε νερό και το ξαφρίζουμε.
- Κόβουμε το λάχανο σε πολύ μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε για 20 λεπτά.
- Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 40 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρέας, το ρύζι, τη πάπρικα, το τοματοπολτό και βράζουμε για άλλο λίγο.
- Μεταφέρουμε τα υλικά μας σε ταψί και τα βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.