Κοκκινιστό μοσχάρι με καρότα και ρύζι της Ξένιας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 53

Τετάρτη 27/03/19 14:57

Κοκκινιστό μοσχάρι με καρότα και ρύζι της Ξένιας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 53

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (180΄μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 3 μεγάλα καρότα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
  • σάλτσα ντομάτας
  • 1 ξυλαράκι κανέλλας
  • Μπαχάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Τσιγαρίζουμε όλα τα υλικά μαζί
  2. Στην συνέχεια ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας και τα μπαχαρικά
  3. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και
  4. Βράζουμε για 2,5 ώρες σε χαμηλή φωτιά.

Υλικά Συνταγής (για το ρύζι)

  • 500 γρ κίτρινο ρύζι
  • 1 κύβο ζωμός μοσχάρι
  • 50 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Βράζουμε τον ζωμό σε 600 γρ. νερό
  2. Ρίχνουμε το ρύζι
  3. Μόλις ψηθεί σουρώνουμε και ρίχνουμε το βούτυρο και σερβίρουμε.