Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (180΄μαγείρεμα)
Υλικά Συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 3 μεγάλα καρότα
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
- σάλτσα ντομάτας
- 1 ξυλαράκι κανέλλας
- Μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Τσιγαρίζουμε όλα τα υλικά μαζί
- Στην συνέχεια ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας και τα μπαχαρικά
- Προσθέτουμε αλατοπίπερο και
- Βράζουμε για 2,5 ώρες σε χαμηλή φωτιά.
Υλικά Συνταγής (για το ρύζι)
- 500 γρ κίτρινο ρύζι
- 1 κύβο ζωμός μοσχάρι
- 50 γρ. βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
- Βράζουμε τον ζωμό σε 600 γρ. νερό
- Ρίχνουμε το ρύζι
- Μόλις ψηθεί σουρώνουμε και ρίχνουμε το βούτυρο και σερβίρουμε.