Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (15΄προετοιμασία 1 ώρα και 30΄ μαγείρεμα)
Υλικά :
- 2 κιλά μοσχάρι ελιά
- 2 συσκευασίες μπέικον
- Μια συσκευασία μανιτάρια
- Δυο κόκκινες πιπεριές
- 1 ποτηράκι κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Σοτάρουμε το κρέας αφού το έχουμε αλατοπιπερωσει και σβήνουμε με κρασί.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπέικον σοταρισμένα.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και σιγοβράζουμε, δένω την σάλτσα μου αν χρειαστεί με corn flour