Μοσχαράκι με μανιτάρια και μπέικον της Λίτσας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 48

Τετάρτη 20/03/19 15:43

Μοσχαράκι με μανιτάρια και μπέικον της Λίτσας - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 48

Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (15΄προετοιμασία 1 ώρα και 30΄ μαγείρεμα)

Υλικά :

  • 2 κιλά μοσχάρι ελιά
  • 2 συσκευασίες μπέικον
  • Μια συσκευασία μανιτάρια
  • Δυο κόκκινες πιπεριές
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σοτάρουμε το κρέας αφού το έχουμε αλατοπιπερωσει και σβήνουμε με κρασί.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπέικον σοταρισμένα.
  3. Προσθέτουμε τον πελτέ  και σιγοβράζουμε, δένω την σάλτσα μου αν χρειαστεί με corn flour